TEB TOTAL Kart Özellikleri

TEB TOTAL kart ile anlaşmalı TOTAL istasyonlarında, tüm akaryakıt ve oto gaz alışverişlerinizde az ama devamlılığı olan bir kampanya ile %5 indirim kazanabilirsiniz. Böylece bedava gezmenin tadını çıkartabilirsiniz.

TEB TOTAL kart çok özellikleri olan bir karttır ve TEB Bonus Card’ın tüm özelliklerine sahiptir. Dilerseniz yapmış olduğunuz diğer alışverişlerinizde bonus kazanabilirsiniz. Kazanmış olduğunuz bu bonusları üye iş yerlerinde kullanabilir ya da biriktirebilirsiniz. İsterseniz alışverişlerinizi taksitli yapma imkanı da sunmaktadır. İhtiyaçlarınızı dilediğinizce alabilir sonrasında da bütçenizi zorlamadan taksitler halinde ödeyebilirsiniz. TEB TOTAL kart sahiplerine özel kampanyalar sayesinde ekstra bonus kazanma imkanı da tanımaktadır. Kazandığınız bu ekstra bonuslarla sevdiğin bir şeyi ücretsiz alabilirsiniz.

TEB Araç asistan hizmetleri

teb total kredi kartı
teb total kredi kartı

İsterseniz TEB araç asistan hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.  Böylelikle hayatınızı daha da kolaylaştırmış olursunuz. Aracınızla yolda kaldığınızda, lastiğiniz patladığında ya da aracınızın trafik muayenesini yaptırmak için kimi arayacağınızı bilemediğinizde TEB TOTAL kart her zaman yanınızda olacak.

TEB seyahat hattı kartında biriktirdiğiniz bonus puanları kullanarak tüm seyahat hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Kredi kartınızın ödemesini dilerseniz şubeden, internet sitesinden ya da otomatik ödeme talimatı vermek suretiyle yapabilirsiniz.

Dilerseniz TEB TOTAL kartınızla taksitle ödeme kolaylığı sunmaktadır. TEB TOTAL karta sahip olmak için size en yakın TEB Banka şubesini ziyaret ederek başvuru yapabilirsiniz. Kredi kartı başvurusu yaparak bankacılık hizmetlerinde sınır tanımayan ve kendisini bu alanda kanıtlamış TEB bankası ayrıcalıklar imkanlarından sınırsız faydalanabilirsiniz. Kredi kartları ile ilgili tüm kampanyaları TEB bankası internet sitesinden ya da müşteri hizmetlerinden takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir