Garanti Bankası Yeni Yıl Kredisi – Yılbaşı Kredisi 2016

Garanti Bankası yılbaşı kredileri ile birlikte yeni yıla mutlu bir şekilde merhaba diyebilirsiniz. Bu krediler sayesinde ödemeler ve diğer işlemler üzerinden önemli bir kazanım söz konusudur. Garanti Bankası kredileri içerisinde yer alan ödemeler ve diğer bütün işlemler sayesinde oranların ve değerlendirmelerin sağlanması söz konusudur.

garanti bonus yılbaşı
GARANTİ BONUS YILBAŞI KAMPANYALARINI DEĞERLENDİRİN

Garanti Bankası yılbaşı kredilerinde yer alan faiz oranları ve ödemeleri sayesinde bütün imkanlar gerekli durumlarda sağlanmaktadır. Garanti Bankası yılbaşı kredilerinde 100 bin TL’ye 36 aylık krediler verilmektedir. Bununla birlikte Garanti Bankası yılbaşı kredisi 7.500 TL oranından başlamaktadır. Bu kredi, 1,59 oranındaki faizle birlikte 36 aylık vadeler üzerinden sunulmaktadır. Kredilerin tahsis ücreti de 289 TL olarak alınmaktadır.

Diğer yandan bu kredilerin 15 bin TL ve 20 bin TL gibi seçenekleri de yer alır. Kredilerin üzerinde bulunan vadeler 36 ay olarak sabitlenmiştir. Öte yandan kredide 1,44 gibi bir faiz oranı yer alır ve diğer durumdan 1,42 oranındaki faiz oranları ile birlikte verilmektedir. Bu kredileri Garanti Bankası şubelerinden alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir